Wat zijn de retourvoorwaarden van Enetorpet?

Je kunt binnen 30 dagen je aankoop herroepen, zonder opgaaf van reden. Dit heet de "zichttermijn". Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, kun je herroepen tot 30 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Na herroeping heb je nog 14 dagen om het artikel naar ons terug te sturen.
Het artikel moet dan uiteraard ongebruikt zijn en compleet in de oorspronkelijke verpakking. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Enetorpet niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.
De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?


Je kunt je bestelling per post aan ons retourneren. Wij willen je vragen om, indien mogelijk, de factuur (of een kopie van die factuur) mee te sturen in de verpakking.

Na ontvangst van de herroeping betalen wij alle ontvangen betalingen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Je kunt ook gebruikmaken van je herroepingsrecht indien je de koop wilt ontbinden.

Ik heb een beschadigd of incompleet product ontvangen, wat nu?

Ondanks dat wij alles in werking stellen om elke bestelling netjes, compleet en op tijd te leveren, kan het gebeuren dat er iets mis is met de bestelling.
Wij vragen je om dit zo snel mogelijk na ontvangst te melden bij onze klantenservice. Wij zorgen er dan voor dat je zo spoedig mogelijk alsnog het gewenste product in goede staat ontvangt. De eventueel gemaakte kosten voor bijvoorbeeld retourzending zullen wij uiteraard vergoeden.

Stuur altijd het complete artikel terug in de originele verpakking. Verpak het artikel dat je wilt retourneren in een stevige verpakking en zorg voor voldoende frankering. Na ontvangst van de herroeping storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen terug op je rekening, wij houden je hiervan per e-mail op de hoogte. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je kunt ook gebruiken maken van je herroepingsrecht indien je de koop wilt ontbinden.

Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?


Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van de artikelen betalen we alle ontvangen betalingen terug op dezelfde wijze als waarmee je hebt betaald.

Ik heb een e-mail gekregen over een storting maar nog geen geld ontvangen, wat nu?


Wij wachten waarschijnlijk nog op een rekeningnummer waarop wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten. Je kunt dit aan ons doorgeven via cs@enetorpet.com. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van de retour zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen op je rekening teruggestort.

Ik heb met creditcard betaald maar nog geen geld van de retourzending ontvangen, wat nu?


Wij storten het aankoopbedrag na ontvangst van het artikel, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen terug op je creditcard. Dit kan je controleren op het (online) overzicht bij de bank of uitgever van je creditcard.

NB. Gepersonaliseerde producten

Producten die speciaal voor u zijn vervaardigd, hetzij in een speciale kleur, hetzij bedrukt, worden nimmer teruggenomen.